ARP OTOMOTİV ABD’YE AÇILDI


Arp Otomotiv A.Ş.’nin genel müdürü Yasin Arapoğlu, Amerika’ya ihracatta ilk adımı attı.
Kurulduğu günden bu yana araç aksesuar üretimi konusunda bir dünya markası olmayı hedefleyen Arp Otomotiv A.Ş.’nin genel müdürü Yasin Arapoğlu, bu hedefe ulaşabilmek için ihracata önem vermeye başladı. Şimdiye kadar 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan Arp Otomotiv, sağlam pazar araştırmasıyla bu rakamı gün geçtikçe artırmayı planlıyor. 



BİR KONTEYNER DOLUSU
Yasin Arapoğlu, dünyanın en önemli pazarlarından biri olan Amerika’ya ihracat hedefini geçtiğimiz yıl ziyaret ettiği Las Vegas eyaletinde düzenlenen ve dünyanın en büyük otomobil aksesuarları ve yedek parça fuarı olan ‘’Sema Show’’da karar verdiğini belirtti. Trafiğe kayıtlı araç sayısı 260 milyon olan Amerika’ya 25 Aralık 2014’te bin 300 adet (1 konteynerlik ) yedek parça-aksesuar ürünleri gönderen Arapoğlu, Amerika’ya ihracatta ilk adımı attı.

HEDEF; % 20 BÜYÜME
Yeni yılda Amerika pazarıyla birlikte % 20 büyüme hedeflerinin olduğunu belirten Yasin Arapoğlu, bunun bir takım işi olduğunu, iyi bir AR-GE, üretim, finans ve pazarlamayla keşfedilecek 100 ülkenin daha olduğunu sözlerine ekledi.



Blogger tarafından desteklenmektedir.